ÖZTÜRK; BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, BU AİLENİN BAŞKANI DA SÖZLܒDÜR

ÖZTÜRK; BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, BU AİLENİN BAŞKANI DA SÖZLܒDÜR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan ilçe başkanlığı ‘Gönül Seferberliği’ isimli birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan ilçe başkanlığı ‘Gönül Seferberliği’ isimli birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.

ANKA Müzikholde düzenlenen yemekli programa, MHP Adana milletvekilleri Ali Halaman ve Seyfettin Yılmaz’ın yanı sıra MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanımız Musa Öztürk, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan,  Adana MHP Kadın Kolları Başkanı Ayla Gül Emrahoğlu, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Yunus Uzunlular, Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Sırkıntı, çevre ilçelerin MHP ilçe başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcieri ve çok sayıda partili katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan MHP ilçe başkanı Nihat Atlı birlik beraberlik vurgusu yaparak ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ dedi.

MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yaptığı konuşmasında, Kozan’ın Türk milliyetçiliğinde çok önemli yere sahip olduğunu ve 30 Mart yerel seçimlerinde Adana’da elde edilen zaferde lokomotif olduğunu ifade etti. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimde MHP olarak 14 milletvekilliğini de almayı hedeflediklerini belirten İzgioğlu, bunun zor olmadığını söyledi. İzgioğlu 8 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan MHP kongresinde İl Başkanlığı için tekrardan aday olduğunu da duyurdu.

Başkanımız Musa Öztürk yaptığı konuşmasında “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü ile Kozan’a yapılacak yatırımları görüştük. Zaten Büyükşehir veya ilçe belediyesi diye bir durum yok. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin başkanı da Sayın Sözlü’dür. Başkanımız ile el ele verdik, Allah’ın izni ile 4 sene içerisinde yapılmaz denen her şeyi yapacağız, Kozan’a dair bütün problemleri çözeceğiz” diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, tüm Adana’da belediye teşkilatı tarafından hayata geçirilen çalışmaları dile getirdi. Büyükşehir Belediyesine aday olduktan sonra en büyük desteği Kozan’dan gördüğünü ifade eden Sözlü, “Bunu her platformda dile getirmişimdir. Kimse kıskanmasın Ceyhan doğumlu olmasına rağmen Kozan’ın öz evladı olan ve Kozan sorunlarına öncelik veren bir Belediye Başkanınız var” dedi.

17 ve 25 Aralık 2014 tarihinde yaşanan olayların hükümetin yaptığı yolsuzluğun en büyük göstergesi olduğunu ifade eden Adana Milletvekilleri Ali Halaman ve Seyfettin Yılmaz, 5 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimin ülke için dönüm noktası olduğuna dikkat çektiler.

Yapılan konuşmaların ardından program sona erdi.